Márky-Zay Péter megkorbácsolt kislányokból verbuvál ku klux klán terroristacsapatot a hódmezővásárhelyi kukoricásban Rákay Philip szerint Léger műtermében

drMáriás


Márki-Zay Péter nagyon gonosz ember. Nem tudjuk igazából, hogy gonosz-e, de az ellenkezőjét se bizonyította még senki, így mi más is volna. Ez bizonyítja azt, hogy Soros-bérenc, még akkor is, ha nincs pénze, mert az még nem jelenti azt, hogy azt ne Sorostól kapta volna. Amúgy Gyurcsány küldte Amerikába kémkedni, ezért akarja most betiltani a Békemenetet úgy, hogy még kormányra se került. Nem csoda, hogy most azért, hogy megtévessze a magyar embereket, egy gyermek-tánccsoportból akar terroristacsapatot szervezni Hódmezővásárhelyen, ahol esténként a környékbeli kukoricásban titokban felolvasnak egymásnak a bibliából, tilinkóznak, Justin Bieber számokat hallgatnak és angolul tanulnak. Ezek után egyértelmű, hogy Márki-Zay Péternek el kell tűnnie a magyar közéletből. Oszd meg, hogy az igazság eljusson máshoz is!

ár:

270 000 Ft

MŰALKOTÁS ADATAI:

Műfaj: Nyomat

Technika: vászon, giclée nyomat , 1/3 - A mű drMáriás Nonstop karnevál! című győri kiállítása miatt csak január 12-ike után vehető át a Godot Galériában.

Méret: 100x80 cm

Alkotás éve: 2021

Személyes átvétel

15 nap visszafizetési garancia